Back to Top

Zandstralen

Wat is het?

Zandstralen is een manier om een gevel te reinigen. Hierbij wordt de buitenmuur gereinigd door middel van een compressor en een straalunit die onder druk een mengsel van zand en water op de muur spuit. Hierdoor worden gevels als het ware geschuurd en komt deze er weer als nieuw uit te zien. Hiermee kan zelfs ernstige vervuiling van de muren worden verwijderd. Meergevel maakt gebruikt van olivinezand om gevels te stralen.

 

Waarom?

Een gevel wordt door de jaren heen vervuild. Dit komt onder andere door weersinvloeden zoals zon en regen. Als een muur lichtelijk vervuild is kan stoomreiniging al genoeg zijn om deze schoon te maken en de vervuiling te verwijderen. Voor zwaard

ere vervuiling is stoomreiniging niet genoeg om de vervuiling te verwijderen. Zandstralen is dan het beste om de gevel grondig schoon te maken. Hierna krijgen de stenen hun originele kleur weer terug en ziet uw huis er weer als nieuw uit.

 

Milieuvriendelijk

Het is een milieuvriendelijke manier om uw buitenmuur te reinigen. Ondanks dat het milieuvriendelijk is, werkt het doeltreffend en wordt de vervuiling van elke gevel verwijdert. Meergevel maakt gebruik van olivinezand om de muren te stralen. Deze zandsoort voldoet aan de laatste milieuwetten en geeft een zeer goed resultaat.

 

Professioneel

Meergevel maakt gebruikt van de modernste ap

paratuur en technieken om gevels te stralen. Dit en onze ervaring op het gebied van zandstralen brengt elke opdracht tot een goed resultaat.

 

Advies

Niet elke gevel kan worden gestraald. Soms is de buitenmuur in een te slechte staat om te worden gestraald of zijn de stenen in een te slechte conditie. Vooraf zal worden bekeken of stralen mogelijk is voor uw muur en geen schade zal veroorzaken. De meeste gevels zijn echter in goede staat, waardoor het gewoon mogelijk is. Wij geven u graag advies om tot een zo goe

d mogelijk resultaat te komen.

 

Vragen of vrijblijvende offerte

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.