Back to Top

Over ons

In 2000 besloten wij om met onze kennis en ervaring een eigen bedrijf, gespecialiseerd in gevelonderhoud, te starten. Ons bedrijf kreeg toen de naam J.R. van der Meer Gevelrenovatie, gevestigd te Sneek, Friesland. Na een lange tijd werkzaam geweest te zijn onder deze naam, hebben we in 2012 onze bedrijfsnaam veranderd naar Meergevel. Deze naam sluit beter aan bij onze huidige visie en bedrijf.

 

Wij hebben al 25 jaar ervaring in gevelrenovatie en gevelreiniging. Door alle opgedane ervaring zijn we bekend met alle aspecten binnen de gevelrenovatie! Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in gevelrestauratie en zijn wij gecertificeerd knip- en snijvoeger. Wij zijn werkzaam voor particulieren en bedrijven.

 

Professionaliteit en deskundigheid is voor ons belangrijk. Wij onderzoeken en adviseren welke methode kunnen worden toegepast, zodat altijd het beste resultaat wordt behaalt.

 

Wij vinden het milieu belangrijk en zullen daarom altijd milieubewust te werk gaan. Wij werken volgens de laatste milieuregels en daarbij gebruiken we de meest moderne apparatuur om het milieu zo weinig mogelijk te belasten.

 

Wat is gevelrenovatie

Gevelrenovatie is het herstellen van de buitenkant van een pand. Als een pand in hele slechte staat is, moet soms de buitenkant gedeeltelijk worden vernieuwt. Het wordt ook wel renovatie of renoveren genoemd.

 

Eigenlijk is gevelrenovatie een breed woord waar alle onderdelen om een muur te herstellen en te renoveren onder vallen. Ook voegen en uithakken valt hieronder, omdat je hiermee de gevel herstelt. De term moet overigens niet worden verwart met gevelreiniging, omdat dit alleen het reinigen van gevels inhoudt.

 

Voor alle opdrachten binnen gevelrenovatie kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in voegen, uithakken, impregneren, schoorsteen renovatie, gevelrestauratie, metselwerk, zandstralen, stofvrij uitslijpen en knip- en snijvoegen.

 

Vragen of vrijblijvende offerte

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.