Back to Top

Graffiti verwijderen

Wat is dit?

Graffiti is een steeds groter wordend probleem. Veel gevels van huizen en gebouwen, maar ook bushokjes en bedrijfspanden worden met spuitbussen bespoten. Het geeft een gevel meteen een vervallen uitstraling. Na het weghalen van de muurtekeningen ziet u gevel er weer als nieuw uit. Graffiti is een agressieve stof en moeilijk zelf te verwijderen. Het beste is dan ook om het door een bedrijf te laten doen die hier kennis van heeft.

 

Methodes

Er zijn verschillende manieren om het weg te nemen. Welke methode wordt gebruikt hangt af van verschillende factoren zoals het materiaal waarop de teksten zijn gespoten. Een manier waarop het kan worden verwijdert, is door middel van stoomreiniging. In de meeste gevallen is stoomreiniging voldoende om de muurtekeningen te weghalen. In sommige gevallen is stoomreiniging echter niet voldoende. In zulke gevallen is zandstralen de oplossing. Bij zandstralen is het zeker dat de verf verwijdert wordt. Stoomreiniging en zandstralen zijn milieuvriendelijke manieren om dit van uw gevel te wegnemen.

 

Voorkomen

U kunt niet voorkomen dat iemand graffiti op uw wand spuit, maar u kunt er wel voor zorgen dat dit later makkelijker te verwijderen is. Als u de gevel laat impregneren, zal de stof minder goed aan de gevel hechten waardoor het makkelijk te weghalen is.

 

Advies

Wij hebben al 25 jaar lang ervaring met graffiti verwijderen. Wij adviseren u graag wat de beste manier is om de stof te wegnemen en wat de beste manier is om het te voorkomen.

 

Vragen of vrijblijvende offerte

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.